Apple har lavet en aftale med Global Lighting Technologies, der skal levere den del man kalder 'Light guide plate' til de mini-LED-skærme, der skal sidde i de kommede MacBook Pro'er. Delene vil ifølge aftalen begynde at blive leveret i årets tredje kvartal. Det skriver DigiTimes, der citerer kilder i industrien.

Hvis enkeltdelene til skærmen først begynder at blive leveret i tredje kvartal, skal vi nok regne med at selve MacBook'en først er klar sidst på året, altså i fjerde kvartal, til trods for at der har været enkelte rygter om at Apple alleredei næste uge vil præsentere nye MacBooks.

Ifølge tidligere rygter kommer der to MacBook Pro'er med mini-LED. En på 14 tommer og en på 16 tommer. De vil få en forbedret udgaver af den M1-systemchip, der sidder i Apples andre nye Macs. Designet vil blive opdateret med blandt andet flere porte. Til gengæld forsvinder Touch Bar'en.

Mini-LED er en forbedring i forhold til traditionelle LCD-skærme, og giver blandt andet bedre kontrast og højere lysstyrke. Apples eneste produkt med mini-LEd er foreløbig den nyste iPad Pro.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.