I iOS 13.5.5 er der blevet fundet kode, der tyder på, at Apple arbejder på at kunne tilbyde en samlet pakke med tjenester. I koden er der referencer til "bundle offer" og "bundle subscription" - altså pakketilbud. Det skulle dreje sig om Apples egne tjenester såsom Apple TV+, Apple Music etc. Koden er ikke finde i tidligere udgaver af iOS 13.

Der har gennem længere tid været rygter om, at Apple vil samle film- og musiktjenesterne i ét samlet abonnement. Måske også inkluderende iCloud-lagringsplads og Apple News+, der giver adgang til aviser og magasiner, men som ikke er tilgængelig i Danmark.

Der er desværre ingen oplysninger om hvad prisen bliver. I øjeblikket koster Apple TV+ 39 kroner pr. måned mens Apple News+ og Apple Music koster 99 kroner pr. måned. Man må gå ud fra, at en samlet pakke udløser en form for rabat - ellers går ideen ligesom af det.

Man kunne måske forestille sig, at prisen for Apple Music og Apple TV+ ender på 129 kroner eller måske endda 99 kroner. Det vil sige, at man i princippet får Apple TV+ gratis med, hvis man abonnerer på Apple Music. Det er faktisk sådan det allerede nu fungerer for studerende, der endda får det til 49 kroner per måned. Det vil sige, at studerende allerede nu får adgang til både Apple Music og Apple TV+ for 49 kroner pr. måned.

Ifølge nogle kilder, vil Apple allerede lancere den ny bundle i 2020, hvilket koden i iOS 13.5.5 jo også indikerer. Det er nærliggende at tro, at Apple vil afsløre planerne, når udviklerkonferencen WWDC starter senere på måneden, og Apple holder (online) presseevent.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.