I iOS 10 er en af de helt store nyheder, at Beskeder (iMessage) får en kæmpe opdatering. Det er den nyhed Apple bruger mest plads på at omtale på deres hjemmeside. Det skyldes formodentligt at apps som WhatsApp, Snapchat, Facebooks Messenger og så videre har meget vind i sejlene. Apple vil med en forbedret iMessage-tjeneste sikre sig, at brugerne bliver hængende hos Apple.

De nye ting handler om at lave mere kreative og fængende beskeder. Fra at være tekstbeskeder med enkelte emojis, er stort set alt nu muligt.

Her er en oversigt over alle de nye ting iBeskeder i iOS 10:

- Det er nu muligt at sende beskeder med ens egen håndskrift. Dem man sender den til, vil se en animation af det man skriver, som med blæk på papir.

- Det er muligt at ændre beskedboblernes størrelse. Apple beskriver det selv som at man nu kan råbe eller viske.

- Skriv med usynligt blæk. Man kan sende en besked hvor indholdet er skjult indtil modtageren "visker" det frem.

- Send beskeder med animationer over hele skærmen. Det kan være "Tillykke med fødselsdagen" efterfulgt af balloner der stiger til vejrs.

- Med Tapback får man en hurtig mulighed for at besvare et spørgsmål. Man kan vælge mellem seks svar: Et hjerte, thumbs up, thumbs down, "ha ha", "!!" og "??". Svarene lægger sig oven på den besked, man svarer på.

- Det er nu muligt at tegne på billeder og videoer.

- Man kan inkludere små klistermærker ovenpå sine beskeder og billeder.

- Erstat ord med emojis automatisk. Har man eksempelvis skrevet "hjerte" eller "taco" kan man automatisk få ordene erstattet med de pågældende emojis.

- Beskeder får sin egen App Store, hvor man kan købe indhold.

iOS 10 med de nye muligheder i Beskeder frigives til efteråret efter en række betaer hen over sommeren.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.