I den kommende udgave af macOS, der har navnet Catalina og kommer til efteråret, forsvinder iTunes og erstattes af tre nye apps: Musik, TV og Podcast. Fremover skal medieindhold og synkronisering med iOS-enhederne altså administreres hver for dig alt efter type.

På Windows derimod sker der ikke noget nyt. Dem der bruger iTunes på deres Windows-pc i dag kan også gøre det fremover. Her vil muligheden for at administrere iPhonen og iPaden, synkronisering og køb af indhold samt afspilning af det fortsat kunne ske vis iTunes. Apple frigiver med andre ord ikke særskilte apps til Windows i denne omgang. Det oplyser Apple til mediet Ars Technica. Der er ingen meldinger om, hvordan Apple på Windows vil inkludere de nye funktioner, der må formodes at komme til Mac over tid. Om de bliver bygget ind i iTunes eller udeladt, vides altså ikke.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.