Apple har frigivet iTunes 12.6. Den eneste væsentlige nyhed er at man nu kan leje en film én gang og se den på alle sine andre enheder. Det kunne man ikke førhen. Her kunne man kun se den på én enhed ad gangen. Lejede ma en film i iTunes og overførte den til sin iPhone blev den utilgængelig på Mac'en indtil man fjernede den fra iPhonen. Lejede man en film i iOS eller på Apple TV, kunne man slet ikke se den på ens andre enheder. Det kan man nu. Filmen er tilgængelig på alle enheder i hele lejeperioden. Det lyder banalt, men det har givetvis været et rettighedsspørgsmål der har afholdt Apple fra at tilbyde det før nu.

Ellers er det mest interessante, at den nye funktion er afhængig af iOS 10.3 og tvOS 10.2, der i øjeblikket er i beta. Det indikerer at de er meget tæt på en officiel frigivelse. Måske allerede i denne uge eller næste uge.

Du kan opdatere iTunes via Mac App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.