Så skete det endelig: Det er nu 100% sikkert at iPhonen kommer til Danmark.

Fra meget velunderrettede kilder i branchen, har jeg fået et tip om, at T-mobile (ja, du læste rigtigt) præsenterer iPhonen på et pressemøde kl. 18.00 senere i dag. Det er faktisk mere end et tip (dem kommer der jo så mange af), men en invitation til pressemødet.

Som den opmærksommme læser nok har bemærket, så findes T-mobile slet ikke i Danmark. Det er netop det, den eksklusive forhandling af iPhonen, skal lave om på. T-Mobile sælger iPhonen i både Tyskland og Østrig, og det er erfaringerne herfra, der har fået Apple til at vælge dem som operatør i Danmark på bekostning af de store danske selskaber. Specielt Telia skulle være skuffet efter at være blevet droppet meget sent i forhandlingerne. T-mobile vil bruge iPhonen til at kickstarte deres planer om at gå ind på det danske marked.

iPhonen vil kunne købes fra mandag 14. april og det er de nuværende modeller (altså uden 3G) der sælges til disse priser:

8 GB - 3495 kr
16 GB - 3995 kr

Der kommer tre abonnementer at vælge mellem. Alle har fri data og varierende taletid. Prisen bliver henholdsvis 399 kr, 499 kr og 599 kr.

Den vil også kunne fås i en ulåst version, men jeg har ikke kunne få bekræftet prisen, som dog bliver "en del højere".

Da jeg, som skrevet, er inviteret til pressemødet, vil jeg forsøge at live blogge fra kl. ca. 18.00. Gad vide hvad de i øvrigt vil sige til, at jeg sidder med min uofficielle iPhone og blogger fra sådan et møde.

God fornøjelse.

Opdatering: Som om det interesserer os en høstblomt, kommer iPhonen også til en række andre auropæiske lande i dag: Holland, Belgien, Sverige, Norge og Finland.

Opdatering: Aprilsnar

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.