Næste år vil Apple lancere tre nye iPhones med forskellige skærmstørrelser. Den ene vil blive som den nuværende iPhone X med en skærm på 5,8 tommer. Derudover vil der kommer to større udgaver på 6,5 tommer og 6,1 tommer. Det mener analytikeren Ming-Chi Kuo fra KGI Securities.

Kuo mener at alle tre modeller vil få skærm til kant med samme udskæring i toppen med plads til TrueDepth-kamera som i den nuværende iPhone X. Til gengæld vil der være forskelle i både den valgte skærmteknologi og i opløsningen.

De to iPhones på 5,8 tommer og 6,5 tommer vil få OLED-skærmteknologi med den samme eller højere opløsning som iPhone X har. iPhonen på 6,1 tommer vil få en lavere opløsning og LCD-skærm som vi kender det fra tidligere iPhones. Årsagen til dette er at denne iPhonen vil være målrettet et lavere prissegment. I USA vil det være i størrelsesordene $649-749 det vil sige en anelse lavere end det iPhone 8 koster i dag.

Den eneste større forskel på de to OLED-modeller vil være størrelsen. Kuo kommer ikke med et bud på hvilken pris de lander på.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.