Det anderkendte amerikanske tidsskrift Time har kåret Apples iPhone til årets opfindelse. iPhonen er simpelthen den største opfindelse der er sket i hele verden i løbet af 2007.

Times valg af iPhonen som årets opfindelse begrundes med godt design, en nyskabende brugergrænseflade samt varsler om at fremtiden bringer noget endnu bedre.

Her ser du Times fem argumenter:

  1. Apple tager modsat mange andre design seriøst og ikke som noget der kommer i anden række. Et produkt kan indeholde nok så mange avancerede funktion, men hvis ikke du kan finde ud af at bruge dem er det ligegyldigt. Sådan er det ikke med iPhone.
  2. Touch-teknologien virker. Apple har ikke opfundet teknologien, men viser, at de ved hvad den skal bruges til. Den er der ikke bare for at være der, men tjener en formål, nemlig at kommunikere med elektroniken på den smarteste måde. Lidt lige som Nintendos Wii, der som sådan heller ikke indeholder nogle nyskabende teknologier, men forstår at gøre dem brugbare.
  3. Apples introduktion af iPhone vil gøre andre telefoner bedre.
  4. Det er ikke en telefon men en platform. Grunden til dette er, at den ikke indeholder en eller anden tilfældig firmware, men desktop styresystemet OS X, dog droslet en smule ned så det passer til behovet i en bærbar enhed. Resultatet er at iPhone rent faktisk er en bærbar computer. Det betyder eksempelvis at Google Maps nu kan bruges ude på gaderne og ikke bare hjemme foran skærmen.
  5. Sidst, men ikke mindst, er den nuværende iPhone blot et forvarsel om hvad vi kan vente os i fremtiden. Prøv at sammenligne den aller første iPod med de nuværende og se hor meget der er sket på bare 6 år. Forestil dig at iPhonen gennemgår den samme udvikling.
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.