Ars Technica har haft stopuret fremme for at undersøge hastigheden på iPhone 4s efter opdateringen til iOS 8. Det falder bestemt ikke godt ud. Telefonen er blevet langsommere i alle aspekter lige fra boottid til opstart af apps. Noget der kunne få en til at lade være med at opdatere sin gamle enhed, hvis man endnu ikke har gjort det. Nu er hastighed dog langt fra alt. Vil man eksempelvis have Familiedeling til at virke, skal man bruge iOS 8. Så kunne man måske godt ofre et par tiendedele sekund hist og her.

Det er dog heller ikke så meget hastigheden, som den lille skærm, der er Ars Technicas bekymring. iPhone 4s var den sidste iPhone med en lille skærm på 3,5". Året efter kom iPhone 5 med en skærm på 4" og siden er det kun gået en vej. iOS 8 er derfor i vid udstrækning tilpasset iPhones med større skærme end iPhone 4s's, og det har kostet på brugervenligheden. Måske i en grad, så man bør undlade at opdatere i første omgang, og i stedet håbe på, at Apple får forbedret tingene i en af de kommende opdatering.

Men hvad siger de læsere, der allerede har opdateret deres iPhone 4s? Hvordan fungerer det - er det noget i kan anbefale andre, eller skal man holde sig væk?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.