Som det tidligere har været fremme i rygtemøllen, vil dette års nye iPhones - altså iPhone 14-serien, få en større forskel på Pro-modellerne og de regulære modeller end vi er vant til. Ifølge nye oplysninger vil det blandt andet gælde for telefonernes systemchips og kameraer. Det oplyser Bloomberg.

Ifølge disse nye rygter, vil iPhone 14 Pro få et 48 megapixel vidvinkelkamera, mens den regulære iPhone 14 får det samme 12 megapixel vidvinkelkamera, som de nuværende iPhone 13-modeller har.

På samme måde vil kun iPhone 14 Pro få opdateret systemchippen til en ny A16-chip, mens den regulære iPhone 14 får den samme A15-chip, eller en variant af denne, som iPhone 13 har. Udover at differentiere Pro-modellerne, skulle den globale krise omkring utilstrækkelig halvlederproduktion også spille en rolle.

Samme design som vi kender

Rent designmæssigt kan vil forvente, at alle de nye iPhone 14-modeller mere eller mindre bliver identisk med det design vi kender fra iPhone 12 og iPhone 13. Dog med et nyt skærmhak i Pro-modellerne, der bliver en pilleformet udskæring i skærmen.

Satellitfunktionalitet

Mest interessant af de nye oplysninger er, at Apple stadigvæk skulle arbejde på funktionalitet til satellitforbindelse, som der var rygter om sidste år. Funktionen skal bruges til alarmopkald og nødbeskeder i tilfælde af, at der ikke er almindelig mobilforbindelse. Forud for lanceringen af iPhone 13, var der rygter om dette, men Apple skulle altså have udskudt det et års tid, så det nu kommer i iPhone 14 i stedet. Rygtet bakkes op at en melding om, at satellitfirmaet Globalstar har købt 17 satellitter, der skal sikre kontinuerlig dækning, for en unavngiven klient, dr altså skulle være Apple.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.