Det er godt nyt om de kommende iPhone 13-modeller, der forventes præsenteret en gang i løbet af efteråret. Der vil komme de samme fire forskellige modeller som det kendes fra iPhone 12.

Alle modeller vil få et mindre skærmhak og Qualcomms Snapdragon X60-modem, der blandt andet byder på bedre 5G. Der bliver også højere batterikapacitet i alle modeller. Der er delte meninger om, hvorvidt alle modeller får LiDAR-scanner, eller om Apple holder fast i, at det kun skal være Pro-modellerne. Nogle analytikere mener det ene, andre det andet.

Udover de gennerelle forbedringer i alle de fire modeller, vil Pro-modellerne desuden få skærme baseret på LTPO-teknologien med en opdateringsfrekvens på 120 Hz samt sensor shift-teknologi til billedstabilisering og en forbedret ultra vidvinkellinse. Lagerkapaciteten øges så der bliver mulighed for op til 1TB, hvor iPhone 12 "kun" byder på det halve nemlig 512GB.

Apple vil holde fast i Lightning-connectoren til opladning. Tidligere har der ellers været rygter om, at mindst en af modellerne ville få et portløst design. Det bliver alligevel ikke tilfældet. MagSafe-økosystemet er simpelthen ikke modent nok endnu, vurderes det. Ejheller skiftes der til USB-C. En af begrundelserne til at holde fast i Lightning er, at skulle være mere vandtæt end USB-C.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.