Apples kommende iPhone 13-modeller vil få et redesignet kamerasystem på forsiden, hvilket gør det muligt at formindske skærmhakket i toppen af iPhonen. Det skriver DigiTimes på efterretniger fra industrikilder i Taiwan, hvor der sættes producentnavne på en række kommende iPhone-komponenter. Det relevante er dog ikke så meget, hvem der skal produceres komponenterne, men hvilke komponenter der skal bruges.

Det nye design samler flere af de enkelte komponenter i Face ID-delen i ét samlet modul ala den måde LiDAR-scanneren på bagsiden er lavet på, hvilket altså gør det muligt at formindske skærmhakket. Du kan se på biledet øverst, hvilke enkeltdele, der sidder i skærmhakket i de nuværende iPhones. Det skulle være det infrarøde kamera og den såkaldte flood illuminator, det bliver samlet til én enhed..

Linsen i kameraet på forsiden bliver i samme ombæring opgraderet fra 5P til 6P. 5P og 6P referer til hvor mange lag kameralinsen består af. Jo flere lag der bruges, desto bedre er linsen generelt.

På bagsiden vil Apple bliee ved med at bruge de samme 7P-linser som i iPhone 12-modellerne, men til gengæld vil Apple opgrader billedsensoren. iPhone 13 Pro-modellerne vil få en nydesignet og større billedsensor, mens de regulære iPhone 13-modeller vil få samme sensor som sidder i iPhone 12 Pro nu. Allemodellerne vil desuden få mekanisk billedstabilisering via sensor-shift-teknologien, hvor det er billedsensoren der kan bevæge sig for at modvirke rystelser.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.