Apple og Samsung er løbet med samtlige pladser på top-10-listen over mest solgte mobiler hos teleselskabet 3 i januar måned. Det skriver 3 i en pressemeddelelse. Det er også rigtigt, men ved man ikke bedre, kunne man tro, at de to giganter deler markedet ligeligt mellem sig. Intet kunne være med forkert. Apple sidder nemlig på de seks øverste pladser, mens Samsung må lade sig nøje med de fire nederste pladser.

Til forskel fra slutningen af sidste år, hvor den prisvenlige iPhone SE var mest populær, er det nu de nye Pro-modeller, der dominerer, skarpt efterfulgt af de andre iPhone 12-modeller. Appels fire nyeste telefoner indtager således de fire øverste placeringer på listen. Herefter følger netop iPhone SE og så den ældre iPhone 11.

Samsungs nye Galaxy S21-telefoner følger lige efter de populære iPhones, og listen rundes af med to ældre Samsung-modeller. Der er således ikke blevet plads til ellers ret populære telefoner fra Huawei eller OnePlus, der ellers ofte har en model med på listen.

Top 10 solgte mobiler i januar 2021

  1. iPhone 12 Pro
  2. iPhone 12 Pro Max
  3. iPhone 12
  4. iPhone 12 mini
  5. iPhone SE
  6. iPhone 11
  7. Samsung Galaxy S21 Ultra
  8. Samsung Galaxy S21
  9. Samsung Galaxy S20 Ul
  10. Samsung Galaxy S20
Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.