Hidtil har de fleste regnet med, at årets nye iPhones kommer til at hedde iPhone 12. Det er der ikke lavet om på. Til gengæld er der nyt omkring, hvad de enkelte modeller kommer til at hedde. Sidste år fik vi iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. I år forventes der fire nye modeller, så de fleste har regnet med, at de ville komme til at hedde iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Altså to regulære størrelser og to Max-udgaver.

Nu tyder noget på, at Apple tager et nyt navn i brug, nemlig "mini". Modellerne kommer til at hedde iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Det vil sige, at den almindelige iPhone fås i en regulær størrelse og en mindre størrelse, men Pro'en fås i den regulære størelse og en større størrelse. Det passer meget godt med de eksakte størrelser, der har været rygter om:

  • iPhone 12 Mini: 5,4"
  • iPhone 12: 6,1"
  • iPhone 12 Pro: 6,1"
  • iPhone 12 Pro Max: 6,7"

I givet fald rygterne om en mini holder stik, vil det ikke være første gang Apple bruger det om et produkt. Vi har eller har haft iPod mini, Mac mini og iPad mini. I forbindelse med en iPhone, vil det dog være første gang.

De nye iPhones forventes i midten af oktober.

28/9 Opdatering: Lækket billede bekræfter

Oplysningerne bekræftes af et lækket billede af klistermærkerne med stregkoder til Apples kommende cases til de nye iPhones. Der kommer re størrelser, hvor det ene kan bruges til både iPhone 12 og iPhone 12 Pro (6,1").

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.