Hvis du sidder og venter i spænding på at Apple lancerer en ny iPad mini, skal du væbne dig med lidt mere tålmodighed. I hvert fald mener den sædvanligvis ret pålidelige analytiker Ming-Chi Kuo, at Apple først har planer om at lancere en ny iPad mini sidst på året.

Det var ellers meldt ud tidligere af selvsamme Kuo, at Apple havde planer om at lancere en opdateret iPad mini i marts. Men det er altså ikke sket. Årsagen er formodentligt begrænsninger i produktionskapaciteten, som Apple har prioriteretat at bruge på de andre iPads.

Det forventes, at den kommende 6. generation iPad mini vil få en større skærm på 8,4 tommer sammenlignet med den nuværende skærm på 7,9 tommer, som Apple ellers har brugt i alle generationer siden lanceringen i 2012. Da rammen omkring skærmen bliver tilsvarende mindre, skulle det ikke ændre på enhedens generelle fysiske mål. Der vil stadig være Hjem-knap med Touch ID samt Lightning-port.

På den lidt længere bane forventer Kuo, at Apple vil begynde at bruge mini-LED-skærme i mini'en, da de giver bedre kvalitet ed de nuværende LCD-skærme. Apple har først for nylig lanceret den første iPad Pro med mini-LED, så der går nok noget tid, før det finder vej til mini'en også.