Hvis du efter opgraderingen til iOS 9 er låst fast på en hvid skærm, hvor der bare står noget i retning af "Skub for at opdatere" eller lignende, er du ikke den eneste. Der er masser af folk, der har problemet, der skyldes en bug i iOS 9.

Apple er bekendt med fejlen, som bliver rettet i en kommende opdatering til iOS 9. Det hjælper dog ikke ret meget her og nu, så her er en løsning.

Sådan løser du "Skub for at opdatere"-problemet

1) Forbind din iOS-enhed til den computer du tidligere har synkroniseret med via iTunes. Sørg for at iTunes er åben.

2) Vælg din enhed. Hvis ikke den fremgår af oversigten, så genstart enheden ved at holde både hjem-knappen og tænd/sluk-knappen nede samtidig i mindst 10 sekunder indtil du ser et Apple-logo.

3) Hvis du har taget en backup inden du opdaterede, så gendan enheden til denne backup. Har du ikke taget backup, så gør det nu, og gendan så bagefter til denne backup.

4) Hvis du herefter stadig har samme problem, så gendan enheden. Efter gendannelsen skal du opsætte din iPhone som en ny enhed.

Dette skulle meget gerne løse problemet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.