Som jeg tidligere har skrevet om, vil Apple fremover fokusere mere på kvalitet frem for kvantitet, når det handler om iOS. Der vil blive længere mellem de regulære nyheder, men til gengæld vil der også blive længere mellem de åbenlyse bugs. Udviklerne vil få en større frihed til at udskyde nye funktioner, hvis ikke de er 100% klar. De betyder dog ikke, at der ikke vil komme nye ting i den næste udgaver af iOS, iOS 12.

Ifølge de seneste rygter, vil den kommende iOS 12-opdatering eksempelvis få understøttelser af Animojis i FaceTime, en dybere Siri-integration, forbedringer til Forstyr ikke-funktionen, en redesignet Værdipapir-app og en ny multiplayer-mode i augmented reality-spil. Det skriver Bloomberg News, som har snakket med en anonym kilde hos Apple.

Tidligere har der været oplysniger om at der i iOS 12 vil være mulighed for at tredjepartsudviklere kan lave apps der virker på tværs af iOS og macOS. Det vil sige at appen indeholder to forskellige brugergrænseflader alt efter om den bliver afviklet på en touch-enhed eller en traditionel skærm med input fra fysiske enheder som tastatur, mus eller pegefelt.

Det forventes at Appleløfter sløret for iOS 12 på WWDC-konferencen i juni og at den endelige frigivelse sker sammen med lanceringen af nye iPhones til efteråret.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.