En af de største ændringer i iOS 11 er en redesignet App Store med en større differentiering mellem spil og andre apps. De bliver delt i hver deres kategori og får begge en genvej i menuen i bunden. Det skal sikre at der kommer større fokus på de enkelte apps i de to kategorier og gøre det nemmere at finde det man leder efter. Hver af de to hovedkategorier er inddelt i flere sektioner eller underkategorier og er mere detaljerede end vi er vant til.

Der kommer også en "I dag"-genvej i bunden med nyt spændende indhold opdateret på daglig basis. Her finder man blandt andet dagens app og dagens spil samt en række andet indhold udvalgt af App Stores redaktører. Udover apps kunne det være tips om brug af apps, interviews med udviklere etc. "I dag" erstatter det der i dag hedder Udvalgte.

Når man er på siden for en enkelt app, er der også nogle ændringer. Blandet kommer der mere fokus på anmeldelser og ting som nyt indhold eller prædikater som "Editors Choice" bliver også fremhævet tydeligere.

Ud over de tre nævnte genveje i bunden er der også Søg og Opdateringer, der fungerer som vi kender det, og indtil videre ikke har fået nogle ændringer.

Den nye App Store er en del af iOS 11, der bliver frigivet til efteråret. I øjeblikket er iOS 11 i beta, så det er meget muligt at tingene som beskrevet her i artiklen, når at ændre sig en smule inden den endelige frigivelse i takt med at Apple får input og finpudser tingene.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.