Apple er muligvis kommet til at afsløre et helt nyt styresystem kaldet homeOS. Det sker i et jobopslag, hvor Apple søger efter en 'Senior iOS Engineer', der skal arbejde med iOS, watchOS, tvOS og homeOS. Det nye styresystem nævnes to gange i opslaget. Siden har Apple dog ændret opslaget, så homeOS ikke længere optræder.

Der er kun to muligheder. Den ene er, at der er tale om en simpel fejl, så Apple eksempelvis mente homePod og ikke homeOS. Det virker dog underligt, at homeOS ud af det blå skulle optræde ved en fejl to gange. Den anden mulighed er, at Apple faktisk mente homeOS, men at de er kommet til at afsløre det lidt for tidligt. På mandag starter Apples årlige udviklerkonference, WWDC, og det er meget tænkeligt at Apple her ville kunne løfte sløret for et nyt styresytem.

Hvad homeOS så er, er en anden sag. Det kunne være en rebranding af HomeKit. Det kunne også falde sammen med lanceringen af et helt nyt produkt til hjemmet, der kræver et nyt styresystemm. Det kunne være et HomeHub, der binder alle ens enheder sammen. Der har eksempelvis været rygter om, at Apple arbejder på at lancere en form for Apple TV kombineret med en HomePod. Måske denne skal have homeOS.

Forhåbentlig bliver vi meget klogere på mandag, hvor WWDC som sagt begynder. Apple indleder nemlig konferencen med en præsentation, der plejer at inkludere årets nye styresystemer. Så finder vi ud af om homeOS er et af dem.