The Unicode Consortium, der blandt andet står bag den meget vigtige standardisering af emojis, er klar med årets nye emojis. Der er tale om mere end 200 nye emojis. Langt de fleste er dog forskellige variationer af farver og køn. Reelt set er der derfor "kun" tale om 59 nye emojis.

Blandt de nye emojis er en del relateret til forskellige handicaps eksempelvis et øre med et høreapparat, en førehund etc. Der er også flere dyr, madvarer og beklædningsgenstande.

Nu da Unicode Consortium er klar med de nye emojis, er det op til de forskellige smartphoneproducenter og så videre at få dem bygget ind i deres styresystemer med deres eget design. Unicodes design er bar eksempler. Det er således helt op til Apple præcis hvordan de nye emojis skal se ud i iOS og macOS. Apple er typisk flere måneder om dette. Sidste år kom de nye emojis således først med i iOS 12.1 i oktober måned. Går det på samme måde i år, skal vi altså vente på at iOS 13 kommer engang til efteråret før vi kan bruge de nye emojis.

De emojis der er på billedet øverst er emojipedias fortolkninger af de nye emojis.

Du kan også se en oversigt over dem alle hos Unicode Consortium: unicode.org

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.