For et par uger siden præsenterede Apple årets nye iPhone 12-modeller. To af dem - iPhone 12 og iPhone 12 Pro - er efterfølgende blevet sat til salg med leveringsstart i fredags (den 23. oktober). Da efterspørgslen er meget stor, er der ikke alle, der har kunnet regne med at få deres nye iPhones allerede i fredags. Det afhænger helt af, hvilken model, farve og kapacitet man har bestilt. Og sikkert også af hvor man har bestil den. Er det sket gennem Apple, via et teleselskab eller hos en af Apples forhandlere.

Jeg kender flere, der har modtaget deres iPhone 12 allerede fredag, og jeg kender nogle, der endnu ikke har fået den. Flere har også kontaktet mig i forhold til om jeg ved noget. Det gør jeg ikke, men jeg kan måske alligevel hjælpe med at kaste lidt lys over sagen.

Hvad har du bestilt - og er den kommet?

Det gør jeg ved at skrive denne artikel, og opfordre alle der har bestilt, til at lægge en kommentar. Hvilken model har du bestilt? Hvor har du bestilt den? Hvornår har du bestil den? Samt ikke mindst information om, hvorvidt du har modtaget den eller om du stadig venter.

Forhåbentligt kan informationerne være til gavn for dem der stadig venter.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.