Apple har udsendt den første beta af iOS 13.2 og iPadOS 13.2. Den største nyhed er en Kamera-funktion kaldet Deep Fusion. Den korte version er at man med Deep Fusion får bedre og mere detaljerede billeder under medium-gode lysforhold eller ved billeder taget indendørs. Den lidt længere er at Deep Fusion analyserer ens billede pixel for pixel og via maskinlæring optimerer det i forhold til tekstur, farver, støj og detaljer. Funktionen benytter A13 Bionic-chippen og kræver derfor en af de nye iPhone 11 Pro-modeller for at virke. Funktionen vil automatisk være slået til.

iOS 13.2 genintroducerer også en funktion kaldet "Announce with Siri", der kan få Siri til at annoncere indkomne beskeder. I Kontrolcenter er der kommet specielle ikoner på volumen-kontrollen hvis du har et sæt AirPods eller nogle Beats-hovedtelefoner sluttet til din iPhone. Apropos disse ikoner så indeholder betaen et helt nyt ikon der indikerer at der kommer AirPods i et nyt design med silikone- eller gummidutter for bedre komfort eller pasform.

Derudover er der en række mindre ændringer og nye ting.

For at kunne installere betaudgaver af iOS skal du være tilmeldt Apples betaprogram. Det er gratis og gøres her (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.