Endnu en spiller har meldt sig på det danske marked for mobilbetalinger. Det er amerikanske Fitbit der er mest kendt for deres fitnesstrackere - altså armbånd der måler ens aktivitetsniveau i løbet af dagen. Det er dog et af selskabets smarture, Fitbit Ionic, der skal bruges til at betale med.

For at kunne bruge Fitbit Pay skal du tilknytte et Mastercard eller Eurocard via Fitbit-appen til iOS eller Android. Lige som Apple Pay fungerer Fitbit Pay i alle de butikker som tilbyder kontaktløs betaling. Når du vil betale med dit Fitbit-ur skal du holde venstre sideknap inde indtil skærmen viser betalingskortet. Herefter holdes uret mod betalingsterminalen.

"Forbrugerne vil have teknologi, som hjælper dem med at løse hverdagens opgaver med færrest mulige skridt eller klik. Med Fitbit Pay kan Mastercards kortholdere med de respektive banker let betale kontaktløst på farten. Samtidig får de sikkerhed om kortoplysningerne, fordi Fitbit Pay bruger Mastercards førende tokeniserings-services, som giver forbrugerne den størst mulige sikkerhed", siger Sasha Krstic, chef for Mastercard i Norden og Baltikum.

Scroll ned for at se kommentarer