Tilbage i sommeren 2009 lancerede Apple en funktion kaldet "Find My iPhone". Funktionen er en del af MobileMe-pakken som man kan købe adgang til for ca. 600 kr om året. "Find my iPhone" er en funktion, der kan bruges, hvis man har glemt, tabt eller fået stjålet sin iPhone. Man kan for eksempel lokalisere iPhonens placering på et kort. Det eneste man skal huske er at slå funktionen til på sin iPhone (inden man mister den). Herefter kan man logge ind på en hvilken som helst computer og se iPhonens placering. Denne funktion, vi sikkert også være populær hos forældre der skal have styr på deres børn.

Men det er ikke det hele. Er der ingen chancer for at man får iPhonen tilbage, og ønsker man ikke, at indholdet falder i andres hænder, kan man fra MobileMe slette iPhonens indhold. samt få iPhonen til at sige en lyd, hvilket gør en lokalisering nemmere, hvis man ikke kan komme placeringen nærmere ved hjælp af kortet. En anden mulighed er, at sende tekstbeskeder til iPhonen, så man kan orientere en eventuel finder af iPhonen om hvis det er, og at den kan returneres etc.

Nu er Find My iPhone altså blevet gratis - i hvert fald for alle dem der har det nyeste grej. Apple skriver i en pressemeddelelse, at Find My iPhone bliver gratis til iPhone 4, iPad og 4. generation iPod touch. Man kan derfor lige så godt få funktionen slået til idag som i morgen.

Du kan læse mere om Find my iPhone hos Apple.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.