Apple oplyser nu, at der er et problem med at batteriindikatoren på iPhone 6s og iPhone 6s Plus nogen gange ikke bliver opdateret med status for batteriets aktuelle kapacitet.

Problemet skulle være relateret til iPhones tidsindstillinger. Ifølge Apple vil man således kunne opleve problemet, hvis man enten manuelt har indstillet klokken på sin iPhone eller har passeret tidszoner ved rejse. Apple oplyser, at de er klar over problemet, og at de arbejder på at finde årsagen og en løsning.

Indtil en regulær løsning kommer via en softwareopdatering af iOS, anbefaler Apple denne midlertidige løsning, hvis man oplever problemet:

1. Genstart iPhonen

2. Gå til Indstillinger > Generelt > Dato & tid og sæt den på automatisk, hvis den ikke allerede er det.

Hvis man oplever det igen, uden at have ændret på tidsindstillingerne, anbefaler Apple at man kontakter deres support.

I Apples support-forum er der en længere tråd om emnet, hvor en del folk oplyser at de netop har "fiflet" med iPhonens tidsindstillinger for at undgå nogle blokeringer i spil.

Alt tyder altså på, at der ikke er noget fysisk galt med batteriet, men at der alene er tale om en softwarefejl, der altså kan rettes i en opdatering af iOS.

Er der en fejl nogle af jer er støt på?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.