Endnu et foto, der påstås at vise batteriet til den kommende iPhone 6, er blevet lækket. Denne gang er det et batteri med en kapacitet på 1.810 mAh. Tilbage i juli blev et batteri med en lignende kapacitet lækket, mens en analytiker i starten af august hævdede at kapaciteten ville blive 2.100 mAh.

De kan formodentligt ikke begge dele være korrekte, da Apple endnu ikke har tilbudt iPhones med valgfri batteristørrelse. At der er to læks der peger på 1.810 mAh, øger sandsynligheden for, at denne er rigtig. Det er en forøgelse på lidt over 15% i forhold til batterikapaciteten i iPhone 5, der til sammenligning er 1.560 mAh.

Batteriets kapacitet siger dog i sig selv intet om batteritiden, da det helt afhænger af hvor meget strøm enheden bruger. Vi kan derfor ikke nødvendigvis regne med at batteritiden stiger tilsvarende. Bruger eksempelvis en større skærm mere strøm, kan det sagtens vise sig, at den faktiske batteritid bliver på samme niveau som nu.

Apples iPhones har altid klaret sig godt i sammenlignedelige batteritests. iPhonen har ikke markedets største batterier, men takket være et strømbesparende design af hardware såvel som software, har Apple alligevel altid ligget i toppen i den faktisk brug. Også når det gælder batteritid fortæller de rå specifikationer sjældent hele sandheden. I takt med at folk bruger deres smartphones til mere og mere, er kravet til og ønsket om bedre batteritid dog blevet øget, og lang batteritid er blandt de mest efterspurgte “funktioner” i nye telefoner. Det er derfor forventeligt, at Apple vil øge batteritiden med et større batteri.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.