Apple har nu officielt droppet deres trådløse AirPort-routere, AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule. De har ellers i en epoke været nogle af Apples bedste eksempler på brugervenlige produkter, der gjorde det nemt for menigmand at komme trådløst på nettet og lave automatiseret backup.

"Vi udfaser Apple Airport-basestationere. De vil være tilgængelige på Apple.com, i Apples butikker og hos autoriserede forhandlere så længe lagrene rækker", oplyser Apple.

Airport-enhederne er ikke blevet opdateret i flere år og sidst i 2016 meddelte Blomberg fra en intern kilde, at Apple havde stoppet yderligere udvikling af enhederne. Men først nu er det altså officielt.

Vil du have fat i et af de udfasede produkter er det altså med at skynde sig. Der bliver ikke produceret flere, så når de sidste enheder er solgt er det slut.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.