Apple har nu officielt droppet deres trådløse AirPort-routere, AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule. De har ellers i en epoke været nogle af Apples bedste eksempler på brugervenlige produkter, der gjorde det nemt for menigmand at komme trådløst på nettet og lave automatiseret backup.

"Vi udfaser Apple Airport-basestationere. De vil være tilgængelige på Apple.com, i Apples butikker og hos autoriserede forhandlere så længe lagrene rækker", oplyser Apple.

Airport-enhederne er ikke blevet opdateret i flere år og sidst i 2016 meddelte Blomberg fra en intern kilde, at Apple havde stoppet yderligere udvikling af enhederne. Men først nu er det altså officielt.

Vil du have fat i et af de udfasede produkter er det altså med at skynde sig. Der bliver ikke produceret flere, så når de sidste enheder er solgt er det slut.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.