Disney har løftet sløret for selskabets kommende streaming-tjeneste, der skal samle alt Disney-indhold. Tjenesten kommer til at hedde Disney+ og vil i USA koste $6,99 pr. måned, hvilket svarer til 47 kroner. Så billig bliver den næppe i Danmark, men vil nok nærmere lande på 69 kroner pr. måned. Det er dog stadig markant billigere end eksempelvis Netflix eller Viaplay.

Disney+ vil blive tilgængelig via en ny app, som kommer til en række platforme og også får et webinterface. Disneys CEO, Bob Iger, bekræfter at appen kommer til Apples platform og Disney har desuden lavet aftaler med Roky og Sony (PS4). Appen, som Disney også har løftet sløret for, ligner i det store hele alle andre tilsvarende apps: En mørk grænseflade med forskellige kategorier. Det bliver muligt for de enkelte medlemmer af en husstand at have hver deres profil under et samlet abonnement og det bliver også muligt at downloade indhold så det kan ses offline. Det hele vil komme i 4K HDR.

Det interessante er selvfølgelig indholdet. Disney+ vil inkludere gammelt og nyt indhold fra Disney, Pixar og National Geographic. Det gælder ting som Star Wars- og Marvel-universet. Disney planlægger også en række nye serier og film som baseret på forskellige figurer fra Avengers, Monsters, Inc., High School Musical etc. Alle Pixar film og kortfilm vil også blive tilgængelige sammen med en række dokumentarfilm.

Lanceringen sker 12. november 2019 til en pris af $6,99 pr. måned eller $69 for et helt år. I første omgang i USA, hvorefter flere lande bliver føjet til over de næste to år.