Efter næsten to års tørke for de professionelle Mac-brugere, er der endelig tegn på, at Apple kommer med en opdatering. Mac Pro er nemlig begyndt at gå i restordre, og desuden er Apple er begyndt at hjemkalde Mac Pro's fra de få fysiske butikker, hvor den har været på lager, skriver MacRumors.

I stedet opfordres kunderne til at bestille online. På den måde, kan Apple tage imod bestillinger på den gamle maskine, men i stedet sende køberne den nye. Derved tror Apple, at de kan sløre at der er nye maskiner på vej. Det kan de dog ikke, for hver eneste gang et Apple produkt pludselig og uforklarligt går i restordre, bliver det inden for få uger afløst af et nyt produkt.

Kommer i tre konfigurationer - måske i nyt design

9to5mac kan endda oplyse modelnumre, på de nye maskiner, der kommer i tre konfigurationer; to standard konfigurationer og en med OS X Server. Priserne skulle være de samme som for de nuværende modeller.

Apple skulle eftersigende har testet et nyt design på Mac Pro, som skulle være "rackable and stackable", det vil sige beregnet til at bygge ind i serverskabe og stille i stakke. Det er dog ikke til at sige, om der sker et designskifte eller om Apple bibeholder det klassiske tower-kabinet.

Sidst opdateret i 2010

Mac Pro blev sidste gang opdateret i juli 2010, så man må sige, at det er på tide, at der sker noget. Der har ellers været spekuleret i, at Apple helt ville afvikle Mac Pro-lijen, men det ser ud til at være afkræftet nu. Apple vil formodentlig præsentere den nye hardware på WWDC-konferencen, der starter på mandag.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.