Danmarks største bank, Danske Bank, er nu klar til at tilbyde kunderne Apple Pay. Det meddeler banken på deres hjemmeside. Lanceringen sker noget tid efter at de fleste andre danske banker er begyndt at tilbyde Apple Pay. Der har været spekuleret i at Danske Bank har været nervøse over at tilbyde en konkurrent til deres eget MobilePay og derfor har holdt igen. Kunderne er dog begyndte presse banken for at få lov til at kunne bruge Apple Pay. Det er dog umuligt at vide, om der er andre årsager til den sene lancering.

Uanset hvad er det i hvert fald i luften nu. Det vil givetvis give Apple Pay en stort løft i Danmark at Danske Banks mange kunder nu er kommet med på vognen.

"Vi er glade for i dag at kunne tilføje Apple Pay som del af vores brede udvalg af nyere betalingsløsninger.", udtaler Katrine Mittens, Head of Payments & New Ventures, Danske Bank.

Med Apple Pay kan du benytte din iPhone eller Apple Watch til at betale med i alle trådløse betalingsterminaler. Det sker ved at tilknytte dit betalingskort i Wallet-appen på din iPhone. Når kortet er aktiveret kan du betale i butikkerne ved at være iPhonen eller dit Apple Watch hen til den normale trådløse betalingsterminal. Terminalen kommunikerer med din Apple-enhed og gennemfører betalingen.