Den nye iPhone 12 mini er den mindste iPhone siden Apple lancerede den originale iPhone SE i 2016. Den vil alene af den grund appellere til mange, der synes, at dagens telefoner generelt er blevet for store. At den så samtidig er den billigste af de nye iPhones, gør den ikke ligefrem mindre interessant. En enkelt ting, skal du dog have for øje, hvis du overvejer at købe den: Den har kortere batteritid end den regulære iPhone 12. Det skyldes den mindre fysiske størrelse, der levner plads til et mindre batteri.

Du skal regne med at batteritiden er 10-20% kortere på iPhone 12 mini sammenlignet med den regulære iPhone 12. Men dog stadig bedre end iPhone SE - både den originale og den nye.

Her er de konkrete batteritider, som Apple selv opgiver for de to iPhones:

  • Lydafspilning: Op til 50 timer for iPhone 12 mini - Op til 65 timer for iPhone 12
  • Videoafspilning: Op til 15 timer for iPhone 12 mini - Op til 17 timer for iPhone 12
  • Videoafspilning (streamning): Op til 10 timer for iPhone 12 mini - Op til 11 timer for iPhone 12

Er batteritiden meget afgørende, er det iPhone 12 Pro Max, du skal gå efter. Det er Apples største telefon, og den med længst batteritid,

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.