iFixit har fået fingre i to nye iPhones, som de har skilt ad. Det afslører at iPhone 6 har et batteri på 1.810 mAh. Det er en forøgelse på lidt over 15% i forhold til batterikapaciteten i iPhone 5s, der til sammenligning har et batteri på 1.560 mAh. iPhone 6 Plus har selvfølgelig et endnu større batteri- Det er på hele 2.915 mAh, altså næsten dobbelt så stort som iPhone 5s's.

Apples iPhones har altid klaret sig godt i batteritests. iPhonen har ikke markedets største batterier, men takket være et strømbesparende design af hardware såvel som software, har Apple alligevel altid ligget i toppen i den faktisk brug. Også når det gælder batteritid fortæller de rå specifikationer sjældent hele sandheden.

Apple oplyser at iPhone 6 kan bruges til op til 14 timers tale, 11 timers video, 50 timers musik eller 11 timers Wi-Fi-browsing og har en standbytid på op til 10 dage. For iPhone 6 Plus er det op til 24 timers tale, 14 timers video, 80 timers musik eller 12 timers Wi-Fi-browsing og har en standbytid på op til 16 dage.

Udover større batteri afslører iFixit, at begge iPhones har 1GB RAM.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.