Apple har lanceret deres Beats Fit Pro i Danmark. Der er tale om trådløse earbuds med aktiv støjreduktion og rumlig lyd målrettet dem, der hører musik under træning eller sport. De fås i fire forskellige farver: Sort, hvid, lilla og grå. Prisen er 1.799 kroner.

Beats Fit Pro er en slags sportsudgave af Apples AirPods Pro. Den beskrivelse dækker i hvertfald ret præcist, hvad man får. De har nemlig stort set samme features som AirPods Pro. Det vil sige ting som aktiv støjreduktion, rumlig lyd, Siri-support, understøttelse af 'Fin min' etc. Der hvor de adskiller sig er på designet. De er mere sporty, ganske enkelt. De mangler den lange stav, der nærmest er blevet AirPods' kendetegn. I stedet har de det, Apple kalder en ørekrog. Denne krog sikrer at de bliver siddende i øret under aktivitet. Tre forskellige silikonedutter sikrer, at de kan sidde godt og behageligt i ens ører.

Rumlig lyd

Beats Fit Pro understøtter Rumlig lyd med dynamisk registrering af hoved­bevægelser til at justere lyden, mens du drejer hovedet, for en multidimensionel oplevelse. Der er to typer af støjreduktion. Fuldt tilpasset Aktiv støjreduktion (ANC) bruger lydkalibrering i realtid til løbende at frasortere uønskede lyde udefra og optimere lyden. Hvis du vil kunne høre hvad der sker omkring dig, fanger de udadvendte mikrofoner lyde fra dine omgivelser og blander dem med din musik. Det er det Apple kalder transparent lyd.

Også til Android-telefoner

Beats Fit Pro er udstyret med Apples H1-chip som giver nem og hurtig pardannelse med Apple-enheder, og nemt skifte mellem forskellige enheder. De kan også bruges sammen med Android-enheder via almindelig Blutooth. Med den særlige Beats-app ti Android får man forbedrede funktioner såsom pardannelse med et enkelt tryk, tilpassede kontroller, batteriniveauer, firmwareopdateringer etc.

Hovedtelefonerne har op til 6 timers afspilningstid med yderligere 18 timer med opladningsetuiet. Dette betyder, at Beats Fit Pro giver dig op til 24 timers kombineret afspilningstid. Med støjreduktion slået fra får du en times tid ekstra. Fast Fuel-opladning i 5 minutter giver op til 1 times afspilning, når batteriet er ved at løbe tør.

Beats Fit Pro koster 1.799 kroner og kan købes hos Apple (link).