I Apples nyeste trådløse hovedtelefoner, AirPods Pro, anvender Apple en særlig batteriteknologi som er mere fleksibel og fylder mindre end den teknologi, der bruges i iPhonen. Det er en kombination af det man kalder "system-in-package" (SiP) og "flexible printed circuit boards" (FPCBs).

Til gengæld er denne teknologi noget dyrere end standardteknologien, som Apple har brugt i årevis i iPhonen. Ifølge Digitimes har Apple dog via en stram styring af produktionen fået så meget styr på prisen, at den nye teknologi nu kan konkurrere med den som Apple ellers har brugt i iPhonen.

Det er derfor en mulighed, at Apple vil benytte den nye teknologi i batterimodulerne til den kommende iPhone 12. Det betyder at batteriet enten kan gøres større eller at batteriets størrelse bevares mens resten af telefonen gøres mindre. Der er også den mulighed at Apple vil bruge den sparede plads til andre komponenter.

Det forventes, at Apple lancerer iPhone 12 i første halvdel af oktober.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.