I onsdags skrev jeg, at Apple muligvis har planer om at lancere en standalone Siri-enhed med indbygget højttaler og HomeKit-integration. I dag har VentureBeat flere oplysninger om enheden. Oplysningerne stammer fra en anonym kilde med kendskab til Apples planer.

Kilden oplyser at det næppe bliver en helt ny enhed, men at det i stedet bliver en opdateret udgave af Apple TV med indbygget højttaler og mikrofon, der skal klare opgaven.

Apple skulle have overvejet både en helt ny Siri-enhed og at opgradere Apple TV, og har altså droppet det første og i stedet valgt at satse på Apple TV.

Det er en ny trend startet af Amazon, der har sat de nye rygter i gang. Med Amazons Echo kan man via stemmen afspille musik, lave to-do-lister, sætte alarmer, streame podcast, få oplysninger om vejr og trafik samt meget andet. Det vil sige en enhed i hjemmet der uden skærm kan give en informationer, afspille musik og styre hjemmets elektronik. Pointen er netop at enheden er skærmløs, hvorfor det kan virke underligt, hvis Apple skulle vælge at satse på Apple TV.