Apple har fremlagt regnskab for 1. kvartal 2021. Omsætningen nåede $89,6 milliarder, mens overskuddet blev $23,6 milliarder. Det er begge dele ny kvartalsrekord for Apple, og sammenlignet med samme kvartal året før er omsætningen steget med 54% og overskuddet med hele 111%. Det er en voldsom stigning, der skyldes, at Corona-situationen har øget folks behov for udstyr til hjemmeskole og -arbejde.

Samtlige produktkategorier er vokset med tocifrede procent, men at det særligt er salget af nye iPads og Macs, der er eksploderet. Her er væksten på hele 79% og 70% sammenlignet med samme kvartal året forinden. Formodentligt hjulpet godt på vej af lanceringen af Apples nye M1-baserede Macs. iPhone-salget er godt med og er steget 65%.

Apples tjenester, såsom Apple TV+, AppleMusic, iCloud, Apple Arcade etc. sætter samlet set også nye rekorder for indtjeningen, og er steget med 27%. På de fleste markeder, sætter hver enkelt tjeneste ny rekord. Apple har nu 660 millioner betalende bonnementer på de forskellige tjenester, hvilket er 145 millioner mere end året forinden.