Apple har fremlagt regnskab for 1. kvartal 2021. Omsætningen nåede $89,6 milliarder, mens overskuddet blev $23,6 milliarder. Det er begge dele ny kvartalsrekord for Apple, og sammenlignet med samme kvartal året før er omsætningen steget med 54% og overskuddet med hele 111%. Det er en voldsom stigning, der skyldes, at Corona-situationen har øget folks behov for udstyr til hjemmeskole og -arbejde.

Samtlige produktkategorier er vokset med tocifrede procent, men at det særligt er salget af nye iPads og Macs, der er eksploderet. Her er væksten på hele 79% og 70% sammenlignet med samme kvartal året forinden. Formodentligt hjulpet godt på vej af lanceringen af Apples nye M1-baserede Macs. iPhone-salget er godt med og er steget 65%.

Apples tjenester, såsom Apple TV+, AppleMusic, iCloud, Apple Arcade etc. sætter samlet set også nye rekorder for indtjeningen, og er steget med 27%. På de fleste markeder, sætter hver enkelt tjeneste ny rekord. Apple har nu 660 millioner betalende bonnementer på de forskellige tjenester, hvilket er 145 millioner mere end året forinden.

Scroll ned for at se kommentarer