Til trods for at det ikke virker som det mest oplagte, har der været nogle rygter om, at Apple ville lancere 2. generation af Apple Watch i løbet af marts eller april.

Nu tyder alt dog på, at det ikke komme til at ske. I hvert fald rapporterer DigiTimes, at Quanta - der også producerer den nuværende udgave af uret - har fået ordrerne på at producere næste generation også. En produktion, der skulle starte i årets andet kvartal, hvilket altså vil sige engang i april, maj eller juni. Det peger mere i retning af en lancering senere på året end en tidlig forårslancering.

Ifølge rapporten havde Apple oprindeligt tænkt sig også at lade Foxconn producere urene, men volumen er så lav, at det ikke giver mening, at sprede produktionen ud på flere producenter. Quanta får altså lov at fortsætte som eneste producent af Apple Watch.

Apple har ikke selv offentliggjort salgstal for Apple Watch, der i Apple-sammenhæng kun bidrager ganske lidt til Apples indtjening. IDC har dog estimeret, at Apple sidste år solgt 13 millioner ure, og dermed satte sig på 60% af markedet for smarture, mens Android Wear-baserede ure var næststørt med 15%.