Apple er tæt på at lancere en ny samlet pakke med adgang til flere af Apples abonnementstjenester for én samlet pris. Tjenesten kommer til at hedde "Apple One" og bliver lanceret så tidligt som oktober, hvilket vil sige samtidig med præsentationen af årets nye iPhones. Det skriver Bloomberg.

Der vil være flere forskellige pakker i Apple One med mere eller mindre indhold. Basispakken består af Apple Music og Apple TV+. Næste niveau inkludere derudover også spiltjenestem Apple Arcade og går man endnu et niveau op får man også nyhedstjenesten Apple News+ med i pakken. Det øverste niveau inkludere udover de nævnte ting også iCloud-lagerplads.

Der er også rygter om, at Apple arbejder på at lancere en ny tjeneste, der tilbyder virtuel fitnessundervisning. Denne tjeneste vil være inkluderet på et af de øvre niveauer i Apple One.

Apple One vil virke med Familiedeling og ét abonnement vil derfor kunne bruges af alle personer i husstanden. Det forventes at man kan spare 20-50 kroner per måned alt efter hvilken pakke man abonnerer på sammenlignet med hvis man køber adgang til tjenesterne enkeltvis.