Apples senior vice president of retail and people, Deirdre O'Brien, har oplyst til tyske Funke Mediengruppe, at Apple planlægger at åbne flere butikker i den kommede tid. Hvor mange andre producenter dropper de fysiske butikker og satser mere på onlinehandel, mener Apple, at de friske butikker er vigtige.

"I vores online store kan folk lære en masse om vores produkter. I en butik kan de røre ved dem og få en fornemmelse af dem. Vi har planer om flere butikker.", udtaler O'Brien.

O'Brien nævner desværre ikke noget om, hvor Apple vil åbne nye butikker. I øjeblikket har Apple 511 butikker. Heraf ligger mere end 100 i Europa. Senest har Apple åbnet endnu en butik i Rom, og der er også endnu en butik på vej til Berlin. På rygtebasis skulle også være end på vej i Polens hovedstad Warszawa.

Om Danmark indgår i planerne for nye butikker vides ikke. I Danmark er vi øvrigt ikke de eneste der er blevet glemt. Apple har heller ikke egne butikker i Norge, Irland, Portugal, Rusland, Grækeland og hele Østeuropa. Så der er masser af muligheder for udvidelse.