Apple er nu tæt på at være klar med opdateringer til samtlige styresystemer; iOS, iPadOS, watchOS, tvOS og MacOS. Apple har nemlig netop udsendt de såkaldte release candidates for disse. En release candidate er som navnet siger en færdig kandidat til den endelige version, der skal frigives. Før i tiden kalde Apple disse for Golden Master. At Apple frigiver release candidates nu, betyder, at der går en uges tid inden den endelige og officielle frigivelse sker.

Jeg vender tilbage med nyhederne i de enkelte styresystemer, når de endelige frigivelser sker, så nu og her vil jeg bare nævne de vigtigste ændringer. Men skru bare forventningerne ned, for der er under alle omstændigheder taler om ganske begrænsede nyheder hele vejen rundt.

iOS 14.4: Største nyhed er bedre samspil med HomePod-højttalerne, der ikke officielt sælges i Danmark endnu. Herudover en række fejlrettelser.

tvOS 14.4: Ingen kendte nye ting, men byder alene på en række uspecificerede fejlrettelser.

watchOS 7.3: En enkelt nyhed relateret til abonnement på Fitness+, som ikke er tilgængelig i Danmark endnu. Derudover en række konkrete fejlrettelser.

macOS Big Sur 11.2: Ingen regulære nyheder. Alene ændringer og fejlrettelser, blandt andet forbedret Bluetooth-pålidelighed. Apples egne apps kan heller ikke længere omgå firewalls.

Der er ingen datoer for endelig frigivelse, men det plejer at ske i løbet af ugen efter frigivelse af release candidates.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.