En af de mest spændende ting på tech-fronten lige nu er det forbundne hjem. Det at tingene i ens hjem, eksempelvis termostaten, lyset, elkedlen, røgalarmen etc. er forbundet itl nettet, og kan kontrolleres med apps. Apple er selvfølgelig med på bølgen med deres HomeKit, der sætter tingene i system, så udviklerne ikke skal lave hvert deres system. Med HomeKit kan man relativt nemt skabe forbindelse mellem et stykke hardware og eksempelvis sin iPhone.

En af mulighederne er, at man kan bruges iOS's Siri til at styre hjemmet med. Man kunne eventuelt bede Siri om at slukke lyser i stuen eller at skrue lidt op for varmen. Genialt - specielt hvis Siri forstod dansk.

Apple TV kommer til at spille en stor rolle i den forbindelse. Det erfarer The Verge. Er man således væk fra sit hjemmenetværk, skal man nemlig have en Apple TV for at kunne bruge Siri i forbindelse med HomeKit. Apple TV skal med andre ord fungere som en hub for HomeKit. Dette kun når man vil benytte Siri, og kun når man ikke er på hjemmenetværket. Er man derhjemme eller vil man benytte en app til kontrollen, er der intet krav om Apple TV.

Apple vil dog ikke markedsføre Apple TV som en HomeKit hub, det er bare en sidefunktion.