Ifølge The Wall Street Journal har Apple lige nu gang i tests af hele 10 forskellige iPhone-prototyper med henblik på at finde den helt rette til næste års lancering.

Det er et højt tal, og da Apple næppe vil lancere 10 forskellige iPhones, må vi antage at specifikationerne ikke er helt lagt fast endnu. Eller måske handler det om at lægge et røgslør uden over hvilken model, der bliver den endelige. Flere af de testede prototyper er med OLED-skærm, mens resten har LCD-skærm. Der har været forlydende om, at Apple ikke kan skaffe nok OLED-skærme til et fuldt skifte, hvorfor det forventes, at der vil komme iPhones både med og uden OLED-skærm. OLED-skærmen kunne være forbeholdt en særlig premium-udgave af iPhonen.

Artiklen i WSJ har ingen yderligere detaljer om de enkelte iPhones, men slår altså bare fast, at Apple tester mange forskellige.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.