Apple oplyser, at de udfaser den oprindelige HomePod-højttaler for udelukkende at fokusere på HomePod mini. Den vil være tilgængelig indtil det nuværende lager er udsolgt. Herefter vildt være slut. HomePod, der blev lanceret for fire år siden, og aldrig nåede at komme officielt på det danske marked, blev aldrig den storsælger, som Apple havde håbet på. Formodentligt fordi prisen på i første omgang $350 og siden $299 var for høj sammenlignet med konkurrerende produkter.

Apple fremhævede selv lydkvaliteten som værende bedre end andre højttalere på markedet, men det var først med lanceringen af HomePod mini til $99, at der kom gang i salget. Mini'en er stort set identisk med den oprindelige HomePod, men bare mindre og ikke mindst markant billigere.

Som sagt lancerede Apple aldrig HomePod på det danske marked, så højttaleren er et af de får Apple-produkter i nyere tid, der er blevet langt i graven uden at vi har haft chancen for at købe det officielt. Uofficielt har HomePod kunne købes af forretninger, der har parallelimporteret det fra udlandet.