Der har længe været rygter om at Apple vil lancere tre forskellige iPhones til efteråret: En opdatering til iPhone X, en større iPhone X Plus samt en billigere iPhone med en smule neddroslede specifikationer i forhold til de to topmodeller samt en skærmstørrelse der ligger midt i mellem de to.

Ifølge rygterne vil et af de steder hvor lavprisudgaven skiller sig ud fra de to andre være på skærmen. Den vil nemlig få en billigere LCD-skærm, hvor de to andre vil få en noget bedre OLED-skærm. I dag bruger Apple kun OLED-skærm i topmodellen iPhone X samt i Apple Watch.

Det bliver til gengæld også den den sidste iPhone med LCD-skærm (måske bortset fra eventuelle opdateringer til iPhone SE). Ifølge nye rygter har Apple nemlig planlagt at alle iPhones næste år skal have OLED-skærme. Vi har hørt rygtet før, men denne gang har det ekstra gennemslagskraft. I hvert faldt en grad så aktiekursen på Japan Display, der leverer LCD-skærme til Apple i dag, er faldet op imod 20%. Japan Display er i gang med at omlægge deres produktion fra LCD til OLED, men vil have svært ved at konkurrere med Samsung, der leverer OLED-skærme til iPhone X og er nået meget længere med teknologien.

Ifølge andre rygter har Apple investeret flere milliarder i LG og deres OLED-produktion for netop at sikre at der er et alternativ til til Samsung. Ikke fordi Apple har noget i mod at købe komponenter hos Samsung, men fordi det giver bedre priser at kunne spille på flere heste.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.