Apple har registreret flere nye produkter i en database tilhørende Eurasian Economic Commission. Registrering i databasen er krævet for alle enheder der anvender kryptering og som skal sælges på blandt andet det russiske marked. Enhederne er alene registeret med deres modelnumre of der fremgår altså ikke yderligere specifikationer på enhederne.

De produkter det drejer sig om er 13 iPhone-modeller, 11 Mac-modeller og 4 Apple Watch-modeller. Flere af produkterne er blevet registreret tidligere og er blot blevet opdateret i forhold til hvilket styresystem de kommer med, mens andre - eksempelvis de fire nye Apple Watch - er helt nye registreringer.

Pointen her er ikke så meget enhederne i sig selv som timingen af registreringerne. Inden for et par uger forventes det at Apple afholder deres årlige iPhone-event, og noget kunne altså tyde på at der også kommer nye udgaver af Apple Watch.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.