Apple har i dag præsenteret Apple Watch Ultra, som kommer i et nyt design med en lang række funktioner til udholdenhed, udforskning og eventyr inklusive nye remme designet til udendørslivet. Apple Watch Ultra har en urkasse i titanium på 49 mm og en flad forside med safirkrystal, samt den mest lysstærke Apple Watch-skærm nogensinde. Den er dobbelt så lysstærk som de øvrige Apple Watch-skærme

Idet har fået en ekstra knap på siden i forhold til alle tidligere Apple Watch-modeller. Den giver øjeblikkelig adgang til en lang række funktioner, herunder Træning, Rutepunkter fra kompas, Find tilbage m.fl.

Apple Watch Ultra har forlænget batteritid på helt op til 36 timer ved normal brug.1 I tillæg kan en ny energibesparende funktion forlænge batteritiden op til 60 timer, hvilket gør uret ideelt til oplevelser, der varer flere dage. Urskiven Rutefinder er designet specifikt til den større Apple Watch Ultra-skærm og har indbygget kompas, der kan rumme op til otte komplikationer. Apple Watch Ultra kan desuden fås med tre nye remme: Trail Loop, Alpine Loop og Ocean Band. Hver rem har unikke designegenskaber, der giver en sikker og behagelig pasform til ethvert eventyr.

Læs meget mere om alle de nye funktioner på Apples hjemmeside.

Priser og tilgængelighed

Apple Watch Ultra kan bestilles fra i dag, og det er tilgængeligt fra og med fredag den 23. september.

Apple Watch Ultra koster 7.799 kroner.