Apple er klar med Apple Watch Series 8 og det nye Apple Watch SE (2. generation), som byder på ny teknologi og bedre ydeevne samt vigtige sikkerhedsfunktioner. Der er blandt andet kommet en stor Altid aktiv-Retina-skærm og et stærkt stødafvisende frontglas. Med 18 timers batteritid til hele dagen bygger Apple Watch Series 8 videre på markedets bedste sundheds- og sikkerhedsfunktioner, såsom EKG-appen og faldregistrering, ved også at inkludere temperaturmålinger, anslåede tidspunkter for ægløsning, Registrering af ulykke samt roaming i udlandet.

Det nye Apple Watch SE leverer den grundlæggende Apple Watch-oplevelse, herunder registrering af aktivitet, notifikationer om høj og lav puls, Nødopkald SOS og den nye funktion Registrering af ulykke samt en urkassebagside i et helt nyt design, der passer perfekt til de tre klassiske urkassefarver. Alt sammen til en mere overkommelig pris på 2.399 kroner.

Begge modeller har watchOS 9 som drivkraft og introducerer nye og mere tilpasningsvenlige urskiver, såsom Måne og Metropolitan, forbedring af appen Træning, søvnstadier, en funktion, der som den første af sin slags viser historik over afli, samt en helt ny Medicin-app.

Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE kan bestilles fra og med i dag, og de vil være tilgængelige fra fredag den 16. september.

Pris og tilgængelighed

Apple Watch Series 8 og Apple Watch SE kan bestilles fra i dag, og de er tilgængelige i butikkerne fra fredag den 16. september.

Apple Watch Series 8 fås fra 3.899 kroner, og Apple Watch SE fås fra 2.399 kroner.