Apple præsenterede i dag 2. generation af AirPods Pro, der selvfølgelig er de mest avancerede AirPods nogensinde. Med kraften fra den nye H2-chip byder AirPods Pro på opgraderinger til Aktiv støjreduktion og Transparent lyd samt bedre batteritid.

Med Tilpasset rumlig lyd bliver lytteoplevelsen på AirPods endnu mere medrivende. Brugere opfatter lyd på forskellig vis, alt afhængig af størrelsen og formen på deres hoved og ører. Ved hjælp af TrueDepth-kameraet på iPhone kan brugerne lave en personlig profil for Rumlig lyd, der giver en skræddersyet lytteoplevelse. Man kan benytte Tilpasset rumlig lyd til musik, film og serier samt dynamisk registrering af hovedbevægelser på tværs af iPhone, iPad, Mac og Apple TV.

Forlænget batteritid og nyt opladningsetui

AirPods Pro har halvanden times afspilningstid mere end den første generation. Det betyder, at brugerne får op til seks timer med Aktiv støjreduktion. Etuiet kan anvendes til yderligere fire opladninger, hvilket giver op til 30 timers samlet afspilningstid med Aktiv støjreduktion – det er hele seks timer mere end den forrige generation.

Man kan nu oplade AirPods Pro med en Apple Watch-oplader i tillæg til en MagSafe-oplader, Qi-opladningsplade eller Lightning-kablet, hvilket giver større fleksibilitet, når man er på farten.

Priser og tilgængelighed

AirPods Pro (2. generation) kan fås til 2.299 kroner fra fredag den 9. september.

AirPods (3. generation) med Lightning-opladningsetui kan nu fås til 1.699 kroner. AirPods (3. generation) med MagSafe-opladningsetui kan stadig fås til 1.799 kroner.