Kunder i Arbejdernes Landsbank og Spar Nord kan nu aktivere og benytte Apple Pay. Det har de to banker meddelt officielt. Lanceringen sker efter en uges tid med massive rygter, hvor specielt Arbejdernes Landsbank har været dårlige til at holde det skjult.

Ud over disse to banker har Danske Bank såvel som Sydbank meddelt at de lancerer Apple Pay senere på året. Med disse oplysninger ser det ud til at Apple Pay endelig får sit gennembrud i Danmark, da Apples betalingsløsning dermed kommer ud til mange flere bankkunder. Indtil nu har det kun været kunder hos Nordea og Jyske Bank samt Santander Bank der har kunnet benytte Apple Pay i Danmark.

Med Apple Pay kan du benytte din iPhone eller Apple Watch til at betale med i alle trådløse betalingsterminaler. Det sker ved at tilknytte dit betalingskort i Wallet-appen på din iPhone. Når kortet er aktiveret kan du betale i butikkerne ved at være iPhonen eller dit Apple Watch hen til den normale trådløse betalingsterminal. Terminalen kommunikerer med din Apple-enhed og gennemfører betalingen.

Opdatering: Mange flere banker har meddelt at de også er med.

Tak for de overordentlig mange tips om dette.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.