Apple har inkluderet Apple Pay Cash i den netop frigivne offentlige betaudgave af iOS 11.2 og watchOS 4.2. I første omgang er det dog kun i USA at funktionen kan bruges.

Apple Pay Cash er en funktion hvor man kan overføre penge til andre via Beskeder-appen. Når man overfører penge giver de trukket på det kreditkort man har tilknyttet Apple Pay. Hos modtageren går pengene i første omgang ind på et virtuelt betalingskort kaldet Apple Pay Cash. Herfra kan man bruge pengene de steder hvor man kan betale med Apple Pay eller man kan overføre dem til sin bank.

Apple Pay Cash minder altså lidt om MobilePay, men bruger et ekstra virtuelt betalingskort i hver ende i stedet for at pengene overføres direkte til og fra ens regulære bankkonto. Det er der sikkert fordele og ulemper ved, men umiddelbart er MobilePay og andre lignende funktioner ikke truet. For at kunne overføre penge på denne måde skal både afsender og modtager nemlig være tilmeldt Apple Pay og have slået funktionen til. Man skal altså stadig være kunde i Nordea eller Jyske Bank for at kunne lege med.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.